group.jpg
Embrechts_HIRES.jpg
Tine_en_Pieter.jpg
Night-n-Gale4.jpg

18 september 2021 VANAF 18.30 

 
locatie: zaal Lux
            Marktplein 1
            2950 Kapellen

Inkomprijs :       € 28

Voorverkoop:     € 25

 

voorverkoop eindigt 24 uur

voor het aanvangsuur

 

deuren: 18u00

ANGELNIGHT muziekfestival

NIGHT ’N GALE

is een popduo bestaande uit Goele De Raedt & Marianne Carlier.

 

Dit duo brengt een repertoire van musical tot pop, zoals “Pokerface” van Lady Gaga en “Umbrella” van Rihanna, maar dit alles in een geheel eigen versie.

Goele De Raedt is een Vlaamse musicalactrice. Ze speelde mee in Romeo & Julia, Mamma Mia, Dracula, Beauty & The Beast, Daens, Dans der Vampieren,.. Ze won in 2004 ook de Vlaamse musicalprijs voor aanstormend talent en in 2006 voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in Beauty & the Beast. Misschien ken je haar ook als Vanessa van de Schonen Hoek in de Dash-reclames!

 

Marianne Carlier studeerde muziek, drama en dans aan het Lemmensinstituut te Leuven. Daarna verbleef ze nog enkele jaren in Antwerpen waar ze jazz-zang & pianolessen volgde in de Jazzstudio.

Naast haar grote passie voor muziek houdt Marianne enorm van acteren & dansen. Ze schrijft haar eigen nummers waarvan enkele geselecteerd werden voor “Schrijf er maar één” op Radio 2.

Marianne speelde de wulpse Bernadette in de musical Domino die in maart 2012 in première ging in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Momenteel is ze als vaste actrice verbonden aan het Antwerpse theatergezelschap Theater Aan de Stroom en speelt ze mee in het Educatief Theater. Daarnaast is ze ook danseres bij The Retronettes die deze zomer op het podium stonden op de Gentse Feesten, Beleuvenissen, Rock Werchter en Tomorrowland. Je zag haar ook al opduiken in tv-series zoals “Connie & Clyde” (VTM), “Albert II” (Eén) en “Familie” (VTM).

www.make-my-day.be

THE BLUE HEATENS

 is een jazzgroep uit Antwerpen. Zij bezitten de authentieke hot sound, typerend aan de jazzbands van New Orleans en Chicago in de jaren twintig en dertig. Binnen de kortste keren wisten zij een klinkende reputatie op te bouwen dankzij hun professionele aanpak en hoog entertainmantgehalte.

 

Zij spelen zowel bestaande nummers als eigen composities en voeren deze op een sterke manier uit, dit gaat met de nodige ambiance gepaard en zette reeds menig volk aan het dansen!

http://www.blueheathensjazz.com

PIETER EN TINE EMBRECHTS

Broer & zus: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout die een tuin delen.

De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien een beetje uit het oog verloren, maar de lockdown bracht daar terug verandering in.

Op verzoek van en vriendin-verpleegster namen ze samen vanuit hun bubbel hoopvolle liedjes op voor mensen die door ziekte aan hun bed gekluisterd waren en geen bezoekers mochten ontvangen. De reacties logen er niet om. Geestig, ontroerend en bezield blijken de stemmen van broer en zus een prachtige blend te hebben. Dat ontging niemand en plots volgde een hele reeks interactieve, online-concerten en een mooie concertreeks op de Zomer van Antwerpen 2020.

 

Met het muzikale vuur terug aangewakkerd staan ze samen op het podium met een greep uit Pieters Nederlandstalige repertoire, klassiekers uit Tines Jukebox 2020 en enkele prachtige Engelstalige covers.

 

Twee stemmen en één gitaar.
 

Less is more en meer moet dat niet zijn.

 

U zijt wellekome!