group.jpg
Embrechts_HIRES.jpg
Tine_en_Pieter.jpg
Night-n-Gale4.jpg

18 september 2021 VANAF 18.30 

 
locatie: zaal Lux
            Marktplein 1
            2950 Kapellen

Inkomprijs :       € 28

Voorverkoop:     € 25

 

voorverkoop eindigt 24 uur

voor het aanvangsuur

 

deuren: 18u00

ANGELNIGHT muziekfestival

ELFDE ANGELNIGHT IN ZAAL LUX (persbericht)

Voor de elfde keer organiseert KAS de Angelnight, destijds gestart als eerbetoon en herinnering aan jazz-zangeres Angela Baekelmans, van de groep JazzFun.

 

Ondertussen kan het festival terugblikken op een mooi palmares, en een aantrekkelijke mix van jazz, blues en pop. “Dat is dit jaar niet anders,” legt KAS-voorzitter Erik Simons uit. “Ook nu hebben we weer een mooi programma kunnen samenstellen, met drie ensembles die elk een eigen muzikale kleur aan Angelnight geven.” Angelnight vindt voor het eerst plaats in zaal Lux, de nieuwe concertzaal aan het Marktplein te Kapellen.

De deuren gaan open om 18:00 u en er wordt afgetrapt met

NIGHT ’N GALE, een  popduo bestaande uit Goele De Raedt & Marianne Carlier. Met nummers als Pokerface” van Lady Gaga en “Umbrella” van Rihanna in eigen interpretaties, brengt Night ’n Gale een repertoire van pop tot musical.

Goele De Raedt is een Vlaamse musicalactrice, bekend van rollen in Romeo & Julia, Daens, Dans der Vampieren en Beauty & The Beast waarmee ze de Vlaamse musicalprijs voor beste vrouwelijke bijrol won.Marianne Carlier studeerde muziek, drama en dans aan het Lemmensinstituut te Leuven. Ze is als vaste actrice verbonden aan het Antwerpse theatergezelschap Theater Aan de Stroom.Naast haar grote passie voor muziek houdt Marianne enorm van acteren & dansen. Ze schrijft haar eigen nummers waarvan enkele geselecteerd werden voor “Schrijf er maar één” op Radio 2.

THE BLUE HEATHENS is een jazzgroep uit Antwerpen. Zij bezitten de authentieke hot sound, typerend aan de jazzbands van New Orleans en Chicago in de jaren twintig en dertig en spelen zowel bestaande nummers als eigen composities.

PIETER EN TINE EMBRECHTS, broer & zus: het zijn ras-performers, begenadigde vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout die een tuin delen.

Op verzoek van een vriendin-verpleegster namen ze samen vanuit hun bubbel hoopvolle liedjes op voor mensen die door ziekte aan hun bed gekluisterd waren en geen bezoekers mochten ontvangen.. Dat ontging niemand en plots volgde een hele reeks interactieve, online-concerten en een mooie concertreeks op de Zomer van Antwerpen 2020.

Met het muzikale vuur terug aangewakkerd staan ze op Angelnight samen op het podium met een greep uit Pieters Nederlandstalige repertoire, klassiekers uit Tines Jukebox 2020 en enkele prachtige Engelstalige covers. Twee stemmen en één gitaar.
Less is more en meer moet dat niet zijn.

ANGELNIGHT 2021

Zaterdag 18 september 2021

Zaal LUX, Marktplein 1 Kapellen

Tickets kosten 25 € (voorverkoop tot 24 u voor aanvang) of 28 € (kassa)

Publiek kan voor info en tickets terecht op www.kasattenhoven.be