top of page
APD2©TimTheoDeceuninck.jpeg

21 april 2023  20u20
 
locatie: 't Kerkske
            Kapelsestraat 182
            2950 Kapellen

Inkomprijs :       € 23

Voorverkoop:     € 20

 

voorverkoop eindigt 24 uur

voor het aanvangsuur

 

deuren: 20u10

AN PIERLé DUO

An Pierlé en Koen Gisen zijn een begrip geworden. Partners in life & musical crime sinds ongeveer 1997. Om de ettelijke platen in diverse bezettingen, solo uitstapjes,  en het leven zelve te vieren, keren An Pierlé en Koen Gisen terug naar de basis. In een zo puur mogelijke vorm, piano & zang en basklarinet & sax. Zo simpel dat ze bijna vergeten waren hoe goed dat werkt. 

 

Met een bijna 25 jaar overspannend arsenaal aan liedjes hebben ze heel wat om uit te kiezen. Een persoonlijke “Best Of” heruitgevonden in het moment.

Of hoe liedjes uiteindelijk hun sterkte bewijzen in de meeste naakte vorm.

Een ontroerend parcours van een tot gerenommeerde producer uitgegroeide instrumentalist en een speels gebleven zangeres met die stem die hart en ziel binnensijpelt.

En er is vooral veel warmte. Echtheid. Geen drumcomputers, beats noch autotune. Terug naar de essentie. Communicatie. Muzikale generositeit.

Spelen met maturiteit en een jong hart. De unieke wereld die ze samen scheppen overleeft de tand des tijds moeiteloos, de thema’s blijken transporteerbaar en overstijgend, hun trouw publiek groeide met hen mee. 

En vooral, ze hebben er enorm veel zin in om dit met een echt publiek te delen. 

Kom jullie jeugdherinneringen en nieuw werk her- beleven en ontdekken.

bottom of page