top of page
mydeer2.jpg

Voorprogramma Lami Trio

25 nov 2022  20u20
 
locatie: 't Kerkske
            Kapelsestraat 182
            2950 Kapellen

Inkomprijs :       € 18

Voorverkoop:     € 15

 

voorverkoop eindigt 24 uur

voor het aanvangsuur

 

deuren: 20u10

MY DEER

Anne Van Hoorick uit Kalmthout en Steven Hendrickx uit Ekeren kennen elkaar al hun hele leven. Ze groeiden op als buren in Kapellen en werden al snel goede vrienden. Hun jonge leven verliep grotendeels parallel: ze doorliepen samen de kleuterschool, ze gingen samen naar de muziekschool en kwamen elkaar later opnieuw tegen in de toneelacademie. Wanneer ze beiden afgestudeerd waren aan de muziekacademie, stond het dus in de sterren geschreven dat ze samen een nieuw muzikaal project zouden aangaan.

Al snel vonden Anne en Steven hun eigen muziekstijl. Ze begonnen met het schrijven van melodieuze popsongs waarin ze de nadruk legden op harmonieuze samenzang. De daaropvolgende 14 jaar speelden ze onder hun eerste naam THE REMEDY en maakten ze drie full albums in eigen beheer. Het duo bouwde een indrukwekkend palmares op. Ze speelden onder andere op Pulptuur, Kas Attenhoven, Frappantpop, Caféest, Music Live en Cultuurmarkt Antwerpen. Voorts deden ze ervaring op in jeugdhuizen, culturele centra en zelfs op cruiseschepen.

Na jarenlang samen spelen waren Anne en Steven klaar voor de volgende stap in hun muzikale carrière. Met een nieuwe naam  - MY DEER - lanceerden ze een nieuwe sound.  Drie jaar lang werkten ze aan hun debuutalbum ECHOES. ECHOES is een plaat geworden met 14 nummers en metuiteenlopende stijlen. Ze werkten samen met heel wat getalenteerde gastmuzikanten. Naast de vertrouwde piano en gitaar hoor je op dit album nog heel wat andere zaken: drums, bas, cello, viool en zelfs een heus koor. Andere nummers werden dan weer bewust akoestisch en simplistisch gehouden. De nummers variëren van hitgevoelige pop/rock songs, over romantische ballads, tot indie/folk met hier en daar zelfs een vleugje country.

ECHOES van MY DEER is nu te koop via alle digitale platformen zoals iTunes en Spotify. Wie liever toch een echt exemplaar van het full album in handen heeft, kan dit kopen tijdens één van de akoestische showcases die de band zal geven.

bottom of page