15 november 2019  20u20

 

locatie: 't Kerkske

            Kapelsestraat 182

            2950 Kapellen

Inkomprijs :       € 17

Voorverkoop:    € 14

 

voorverkoop eindigt 1 uur

voor het aanvangsuur

 

geen genummerde plaatsen

 

deuren: 20u10

DUBBELCONCERT

 

Op 15 november brengt KAS een uniek dubbelconcert naar ’t Kerkske te Kapellen: twee bands met elk hun eigen stijl en ‘approach’, en een avant-première van een nieuwe CD.

 

AMARELO

Voor contrabassist Dirk van Gorp wordt het met Amarelo de derde passage bij KAS, na eerdere concerten in Attenhoven en de Heuvels-kapel. 

 

De naam ‘Amarelo’ verwijst naar jazz-sessies in het cultuurcentrum van Geel, waar de muzikanten mekaar leerden kennen – en ‘geel’ in het Portugees is…’Amarelo’

Naast jazz standards brengt Amarelo ook Zuid-Amerikaanse songs, van bossa nova tot latin music – verwacht je zelfs aan Frans chanson – maar met de ambitie een eigen sound te creëren. 

 

Dirk van Gorp, met een pedigree van 30 jaar als muzikant bij het Symfonieorkest van de Muntschouwburg, componeerde ook een aantal eigen nummers voor Amarelo – hij deelt het podium met Katrin Serneels ( zang), fluitist Jan Frederickx en Jannis Sgouros (gitaar).

 

PARIS TEXAS

Met Paris Texas brengt KAS een absolute avant-premiére naar het ’t Kerkske-podium: twee weken voor de officiële release van het album “When you’re gone” kan het publiek exclusief kennis maken met de nieuwe songs van de band.

 

Frontman Gerrit Hüppertz ondernam vele roadtrips in de USA, en dat hoor je. De muziek is doorspekt van al het lekkers dat die rijkelijke bodem te bieden heeft: van americana over traditionele bluegrass tot countrymuziek, steeds met oog voor herkenbaarheid en melodie. 

 

Met een steady groove, hot picking en verfijnde samenzang tilt de band de songs naar een hoger niveau. 

 

Op het podium wordt Gerrit bijgestaan door vier ervaren muzikanten/zangers – samen laten ze het publiek proeven van hun nieuwe CD.

KAS vzw

zetel: Dorpsstraat 37

         2940 STABROEK

        +32(0)3 568 79 27

         info@kasattenhoven.be

laatste wijziging : 01/03/2020

@2020 KAS VZW / e-mail: info@kasattenhoven.be / design&ontwikkeling: erik.simons1@telenet.be