top of page
flyer_landscape.jpg

4 mei tem 19 mei en 20 mei
za zo 13u - 17u

 
finissage 20 mei 14u

locatie: EXPOG
           Antwerpsesteenweg 2             2950 Kapellen
(
parking: achteraan Bruggeske administratief centrum gemeentebestuur Kapellen)

tentoonstelling FIVE EASY PEACES

Denise Groffen:

Ik werk het liefst met acryl of pastel.
Ga mijn onderwerpen nooit ver zoeken, probeer in mijn leefwereld het mooie te ontdekken en het op doek of papier een iets langer bestaan te geven .

 

Jan Daneels:

Veel van de foto-opnames van Jan Daneels zijn geboren uit attentie - aandacht voor dingen waar velen aan voorbijlopen - eerder dan intentie. Je zou het fotografische haiku”s kunnen noemen “.

 

Dirk Wouters:

Er wordt niets hermaakt, nagemaakt; er ontstonden enerzijds tekeningen uit lijndelen van uitgewist houtskoolgeklooi en anderzijds vanuit kruisarceringswolken als basis in de creatie van onbedoelde verhaling met spanningsevenwicht in het zwart/witte spectrum.

 

Werner Paenen:

Werner kennen we van projectmatige werken in situ, collages waarin tijd bespeeld wordt, schilderijen en tekeningen die door associaties en verwijzingen, zoekend en tastend hun weg vinden, ondersteund door gedachten en waarnemingen gerelateerd aan stilte of de klank van jazz en ambient.

www.wernerpaenen.be

 

Erik Simons:

Voor Erik zijn het polderlandschap en de polderklei in zijn nabije omgeving de onmisbare elementen voor het ontstaan van zijn werken. Ze zijn voor hem een niet aflatende inspiratiebron die hij omzet in keramiek, beelden en tekeningen. De werken getuigen van het feit dat de zoektocht en het materiaal het allerbelangrijkste zijn tijdens het werkproces.

www.eriksimons.be

Finissage 20 mei vanaf 14u. Muzikale omlijsting: Stéphane Klugkist ( sax ) en Jo Maartense ( contrabas )
 

bottom of page