top of page

9 februari 2024  20u20
 
locatie: 't Kerkske
            Kapelsestraat 182
            2950 Kapellen

Inkomprijs :       € 21

Voorverkoop:     € 18

 

voorverkoop eindigt 24 uur

voor het aanvangsuur

 

deuren: 20u10

IMRE & MYRDDIN

Myrddin De Cauter, de jongste zoon van multi-instrumentalist Koen De Cauter, is een fenomeen in de wereld van de hedendaagse muziek. Als tiener ontdekte hij de rijkdom en originaliteit van de flamencogitaar. Om de subtiliteiten in zijn reeds meesterlijke spel verder te ontwikkelen, trok hij naar Spanje om les te nemen bij enkele meesters van de flamencogitaar: Gerardo Nuñez, Manolo Sanlucar, ...  

  

Zijn technische virtuositeit, zin voor experiment en diepe lyrische gevoeligheid smelten samen tot een unieke muzikale wereld. Het blijkt dat Myrddin niet zomaar een flamencogitarist is, maar een uitzonderlijk veelzijdig talent.  

Dit talent, dat door vele generaties is doorgegeven, komt nu opnieuw tot uiting in Myrddin's dochter Imre. Op slechts vierjarige leeftijd kreeg zij haar eerste cello. In 2018 debuteerde ze samen met haar vader op het Gent Jazz Festival.  

  

Nu vijf jaar later, op hun debuutalbum Zwaluwe, nemen ze ons samen mee op een reis die zijn oorsprong vindt in Myrddins geschreven composities. Imre kent en voelt de muziek van haar virtuoze vader als geen ander. Zij vult hem aan op een gevoelige, snijdende en zalvende manier. Een perfecte mix van scherp en zacht. Het album werd opgenomen in een kleine kapel in het afgelegen Valouse, een dorpje in de Drôme in Zuid-Frankrijk. 

 

VRIJDAG 9 februari 2024 om 20.20 u

 

‘t Kerkske , Kapelsestraat 182, 2950 KAPELLEN (B) (ruime parking)

tickets: 21.00 euro – voorverkoop (tot 24 u vooraf): 18.00 euro

bottom of page